Dag van de dialoog

Doe mee aan de Dag van de Dialoog

Maak kennis met mensen die (heel) anders zijn dan jij zelf. Op 8 november : de Dag van de Dialoog.

Het idee van de Dag van de Dialoog is simpel en doeltreffend: op diverse locaties in de stad staan tafels waaraan acht mensen met verschillende achtergronden zo’n twee uur met elkaar in gesprek gaan, aan de hand van het thema: “Wie ben jij?” Een getrainde gespreksleider zorgt ervoor dat er geen discussie ontstaat, maar een dialoog.

Het doel van de dialoog is om kriskras door de samenleving contacten te leggen waardoor nieuwe inzichten, ideeën, inspiratie en concrete initiatieven ontstaan die het onderlinge begrip versterken in de buurten van de stad Groningen.

Wilt u ook in contact komen met interessante mensen en met hen van gedachten wisselen?
U bent van harte uitgenodigd om op 8 november als deelnemer aan te schuiven aan één van de dialoogtafels in de stad Groningen.

De Dag van de Dialoog is een landelijk initiatief, waaraan Groningen dit jaar voor vijfde keer meedoet. In 2011 deden in Nederland meer dan 20.000 deelnemers mee in ruim 70 plaatsen. In de stad Groningen werden 40 dialoogtafels georganiseerd, met meer dan 300 deelnemers.
De uitvoering van de Dag van de Dialoog in Groningen wordt verzorgd door de MJD.

Kijk voor meer informatie op www.provinciegroningenindialoog.nl of neem contact op met de MJD, Marcus Braaksma (06-27826437) of Nanneke Jager (06-11447508).

Aanmelden kan via info@stadjersvoorcompassie.nl