Theatervoorstelling ‘As I left my father’s house’ in Groningen

Al drie jaar lang trekt het theaterstuk ‘As I left my father’s house’ volle zalen. Op 12 juni is het te zien in het Alfacollege aan de Travertijnstraat.

In ‘As I left my father’s house’ vertellen vluchtelingen met verschillende achtergronden over hun wereld vol vijandigheid, geweld, oorlog en extremisme. Ondersteund door muziek en zang leveren de aangrijpende verhalen een voorstelling op die raakt en ontroert.

As ‘I left my father’s house’ is een productie van de Liberiaanse theatermaker Bright Richards, de winnaar van eerste Nederlandse compassieprijs in 2011. Na afloop van de voorstelling is er ruimte voor een nagesprek met de makers, waaronder Richards.

De voorstelling in Groningen wordt mogelijk gemaakt door New Dutch Connections, het Alfacollege en Stadjers voor Compassie en vindt plaats op woensdag 12 juni in het gebouw van het Alfacollege aan de Travertijnstraat 12. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis, na afloop wordt er een collecte gehouden. Reserveren van een plaats kan via info@newdutchconnections.nl.