Midzomermarkt 2022

Religies en levensbeschouwingen presenteren zich op Midzomermarkt


Terug naar normaal – samen leven na corona

Lang dachten of hoopten we dat alles weer normaal zou worden als het coronavirus zou verdwijnen. Maar toen kwam de oorlog in Oekraïne. Wordt het leven dan nooit meer normaal? 
Hierover gaat het tijdens de Midzomermarkt 2022 van het Platform Religie en Levensbeschouwing op 12 juni in de Doopsgezinde kerk in Groningen. De bijeenkomst werpt een blik een toekomst waarin we weer ‘normaal’ hopen te kunnen samenleven. Tijdens de Midzomermarkt is iedereen welkom om gezamenlijk stil te staan bij ‘wat is normaal’ en ‘wat is samenleven’. De bezoekers kunnen luisteren naar muziek en verhalen en kijken naar muziek, dans en tekeningen die getuigen van verschillende visies op ‘samen leven’. 
Vertegenwoordigers van diverse religies en levensbeschouwingen houden korte lezingen over het thema. Ook presenteren zij zich om voorafgaand aan en na afloop van het inhoudelijke programma in marktkraampjes op het pleintje voor de Doopsgezinde kerk. Het publiek kan bij hen terecht voor schriftelijk of mondelinge informatie.

Midzomermarkt Platform Religie en Levensbeschouwing Groningen
Datum: zondag 12 juni 2022
Aanvang: 16.00 uur (deur open 15.45 uur)
Locatie: Doopsgezinde kerk, Oude Boteringestraat 33 Groningen
Toegang: gratis

Flyer (pdf)

Het programma is online live te volgen:
www.kerkdienstgemist.nl/stations/2067-Doopsgezinde-Gemeente-Groningen