vredesduif

Platform Religie en Levensbeschouwing laat vredesduif vliegen

Op zondag 22 september organiseert het Platform Religie en Levensbeschouwing in Groningen van 15.30-17.00 uur een bijeenkomst, waarin het thema ‘Vrede’ centraal staat. De bijeenkomst vindt plaats in de Loge van de Vrijmetselaars. Vanaf 15.15 uur staat thee en koffie klaar.
Adres van de Loge: Turfsingel 46 9712 KR Groningen (hoek W.A. Scholtenstraat).

Vier verschillende levensbeschouwingen zullen, in blokjes van vijf minuten en afgewisseld met muziek, een korte presentatie geven rond het thema ‘Vrede’. Na afloop krijgt iedereen een vredesduifje mee, met daarbij een door één van de andere bezoekers opgeschreven vredeswens.

Tijdens deze bijeenkomst worden de mensen van stichting Vrolijkheid, die activiteiten organiseren voor asielkinderen in de provincie Groningen, in het zonnetje gezet: zij ontvangen een Vredesduif en een oorkonde voor hun belangrijke inzet!

Als u wilt, kunt u vooraf aan het programma kennismaken met de Vrijmetselarij! U wordt verzocht om dan 14.30 uur aanwezig te zijn.

Het wordt een interactieve ontmoeting, in de sfeer van de lichtceremonie, die het Platform de laatste jaren in de week voor kerst organiseert. U bent van harte welkom!